Η Ροζ Νυφική Συλλογή της Vera Wang για το Φθινόπωρο 2014

  Η Ροζ Νυφική Συλλογή της Vera Wang για το Φθινόπωρο 2014
  Rate this post!

  Η Vera Wang έχει επισήμως αφήσει το λευκό πίσω της! Πώς το ξέρουμε; Μα φυσικά από την πρόσφατα λανσαρισμένη συλλογή της για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014/2015, που ήταν η επιτομή του ροζ!

  Φυσικά δεν μιλάμε για pale, γλυκανάλατες ροζ αποχρώσεις , αλλά για τις έντονες και ζωντανές αποχρώσεις της τσιχλόφουσκας της φράουλας και του καρπουζιού. Διακοσμημένα με πέταλα, τριαντάφυλλα και κοράλλια οι λεπτομέρειες των νυφικών της παίρνουν έμπνευση από τα παραμύθια και μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της Αλίκης στην Χώρα των Ροζ Θαυμάτων.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Artecniko

  Artecniko Weddings

  Artecniko WeddingsRate this post! Η Artecniko, μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης για το γάμο και τη βάπτιση επιτυγχάνοντας τον τέλειο συνδυασμό τεχνικής αρτιότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

  Οδός Κασσάνδρας Catering

  Οδός Κασσάνδρας Catering

  Οδός Κασσάνδρας CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Οδός Κασσάνδρας: Μπείτε με το δεξί στον κόσμο των αισθήσεων και των γεύσεων! Η Οδός Κασσάνδρας Catering έχει μοναδικό στόχο την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσής σας, με αξέχαστες γευστικές στιγμές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *