Η λίστα οργάνωσης του γαμπρού

Η λίστα οργάνωσης του γαμπρού

Η λίστα οργάνωσης του γαμπρού … για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή τις κάλτσες σας!

Επειδή τις τελευταίες μέρες πριν το γάμο η νύφη θα ασχολείται με τη δική της προετοιμασία και δεν θα έχει τόσο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί μαζί σας, καλό είναι να έχετε κάνει τη δική σας οργάνωση αρκετό καιρό νωρίτερα ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε ακριβώς όπως πρέπει.

1. Τρεις μήνες πριν το γάμο ξεκινήστε να κοιτάτε για γαμπριάτικο κοστούμι, πουκάμισο και παπούτσια.

2. Δύο μήνες πριν το γάμο αποφασίστε και αγοράστε το κοστούμι του γάμου σας και το πουκάμισό σας ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να γίνουν αλλαγές και διορθώσεις που τυχόν χρειάζονται, ή να ράψετε το μονόγραμμά σας στο πουκάμισό σας. Επίσης αγοράστε τα μανικετόκουμπα σας ώστε να έχετε χρόνο αν θελήσετε να τα μονογράψετε.

3. Ένα μήνα πριν, δοκιμάστε το γαμπριάτικο κοστούμι σας ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι όλα όπως πρέπει και δεν χρειάζονται έξτρα επιδιορθώσεις. Αγοράστε όλα τα έξτρα που θα χρειαστείτε (ζωνάρι, pochette, ζώνη).

4. Μία βδομάδα πριν το γάμο παραλάβετε το κοστούμι σας, πηγαίνετε για κούρεμα και αγοράστε κάλτσες και εσώρουχα (μη φοβηθείτε να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε μια ωραία έκπληξη στην αγαπημένη σας).

5. Μια μέρα πριν το γάμο σας οργανώστε το γαμπριάτικο κοστούμι σας και όλα όσα θα φορέσετε στο γάμο σας και συγκεντρώστε τα όλα σε ένα ασφαλές σημείο. Αν δεν ντυθείτε στο σπίτι σας, μην ξεχάσετε να βάλετε σε μια τσάντα το αποσμητικό σας, την κολόνια σας, τα προϊόντα styling που θα χρησιμοποιήσετε για τα μαλλιά σας και το σετ ξυρίσματός σας.

6. Τη μέρα του γάμου σας ξυπνήστε όσο πιο αργά μπορείτε (μην το παρακάνετε, όμως). Κάντε ένα ζεστό μπάνιο και ξυριστείτε. Μην ξεχάσετε φεύγοντας από το σπίτι να πάρετε μαζί σας ένα δεύτερο πουκάμισο και ένα δεύτερο ζευγάρι πιο άνετα παπούτσια. Και φυσικά τις βέρες του γάμου σας!