“Kotsonis”

Η Άφιξη στην Εκκλησία – Παράδοση Νύφης στην Εκκλησία

Η Άφιξη στην Εκκλησία - Παράδοση Νύφης στην Εκκλησία

Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία: Λίγο πριν κάνετε την εμφάνισή σας στο προαύλιο της εκκλησίας, το νυφικό αυτοκίνητο είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Συνεπώς πρέπει και αυτό να συνάδει με το ύφος που θα έχει ο γάμος σας. Αν λοιπόν θέλετε ο γάμος σας να είναι μοντέρνος, ένα jeep θεωρείται ιδανικό, ενώ για ένα ρομαντικό γάμο προτείνουμε ένα αυτοκίνητο αντίκα ή ακόμα και μια άμαξα.

Αν η λέξη “πολυτέλεια” είναι αυτή που χαρακτηρίζει το γάμο σας, τότε πιθανόν να χρειαστείτε μια λιμουζίνα ή ένα cabrio αυτοκίνητο.

Φροντίστε για το στολισμό του, να είναι ανάλογος με τον υπόλοιπο στολισμό της τελετής. Συνήθως ο γαμπρός φτάνει στην εκκλησία με διαφορετικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι πιο απλά στολισμένο.

Kotsonis

Καλό είναι να έχετε αποφασίσει από νωρίς ποιος θα οδηγήσει τα δύο αυτά αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε ότι ο πατέρας της νύφης, κατά παράδοση, είναι συνοδηγός και άρα θα πρέπει κάποιος άλλος να οδηγεί το νυφικό αυτοκίνητο.

Μην παραλείψετε να έχετε οργανώσει από πριν και το πώς θα φτάσει στην εκκλησία η μητέρα της νύφης, που συνήθως βρίσκεται πιο νωρίς στο ναό για να υποδεχτεί τους καλεσμένους και να βγάλει φωτογραφίες με το γαμπρό.

Φεύγοντας από την εκκλησία όμως, γαμπρός και νύφη θα επιβιβαστούν στο νυφικό αυτοκίνητο, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει πώς θα φτάσουν οι γονείς της νύφης στο χώρο της δεξίωσης.

Ακόμα καλό είναι να μεριμνήσετε εκ των προτέρων και για το πώς θα επιστρέψετε στο σπίτι σας το βράδυ ή την επόμενη μέρα, αν περάσετε την πρώτη νύχτα στο ξενοδοχείο όπου θα γίνει η δεξίωση.

Αν η εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο είναι αρκετά μακριά από το σπίτι, φροντίστε να υπολογίσετε σωστά το χρόνο που θα χρειαστεί για τη μεταφορά σας.

Είναι προτιμότερο να φτάσετε νωρίς και να περιμένετε λιγάκι κάπου κοντά στην εκκλησία, παρά να αγχωθείτε ότι θα καθυστερήσετε σε περίπτωση που κολλήσετε στην κίνηση.

Τέλος, αν η δεξίωση λάβει χώρα κάπου μακριά από την εκκλησία, καλό είναι να έχετε ενημερώσει εγκαίρως τους καλεσμένους σας πώς θα φτάσουν εκεί.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τους υπεύθυνους της δεξίωσης για τη διάθεση χώρου πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των καλεσμένων σας και το σχετικό κόστος, ώστε να τους ενημερώσετε σχετικά.

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Θα σήμαινε πολλά για τη μικρή μας ομάδα και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό!

ΕΠΟΜΕΝΟ

The Ranch: Άγρια Φύση, Άγρια Δύση στο Σοφικό Κορινθίας

Μην χάσετε...