Μπεγνής Ζαχαροπλαστείο

Μπεγνής Ζαχαροπλαστείο

Οι γλυκές λεπτές γεύσεις του Ζαχαροπλαστείου Μπεγνής κατά κοινή ομολογία είναι προορισμένες να ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Άλλωστε πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστείο που χρόνια τώρα σας ξεναγεί σε μια πρωτότυπη «γκαλερί» γλυκών, τα οποία από την πρώτη δοκιμή σαγηνεύουν τις αισθήσεις με την απαράμιλλη ποιότητα και το μεράκι που κρύβει η μαγική συνταγή τους.

Το μυστικό της επιτυχίας; Μα τι άλλο; Τα αγνά, φρέσκα υλικά και η εκλεπτυσμένη γεύση τους. Υπεύθυνοι γι’ αυτή την αποπλάνηση είναι οι πεπειραμένοι pastry chefs Θανάσης Κακαγής και Γιάννης Μαρκάκης και η εκλεκτή ομάδα τους, που εμπνευσμένοι από την περίφημη γαλλική ζαχαροπλαστική δημιουργούν γλυκά-έργα τέχνης. Τούρτες γάμου, βάπτισης ή γενεθλίων, πάστες, ατομικά γλυκά από σοκολάτα Valrhona, macaron parisienne, χειροποίητες πραλίνες, μοναδικές γεύσεις παγωτών από φρέσκο γάλα αποτελούν μερικές μόνο από τις πολλές προτάσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αν λοιπόν αναζητάτε τον πιο γλυκό επίλογο ενός event που θα μείνει αξέχαστο, το Ζαχαροπλαστείο Μπεγνής θα βάλει την υπογραφή του σε μια γιορτή-αριστούργημα.
Ζωοδόχου Πηγής 1, Σαλαμίνα
Τηλ.: 2104658612

Βρείτε το στο FourSquare.

Εταιρική Ιστοσελίδα: Μπεγνής Catering

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ζαχαροπλαστεία“.