Ευχές με Πεταλούδες – Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων

Σχεδιάστε το γάμο των ονείρων σας, τη βάπτιση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας αλλά και οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση ☎ 211 40 140 23.

Ευχές με Πεταλούδες - Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων

Λατρεύω να διακοσμώ τις ιδιαίτερες στιγμές των ζευγαριών, να βοηθάω με τις συμβουλές και την εμπειρία μου, νιώθω ευλογημένη που κάνω αυτή την δημιουργική εργασία και αισθάνομαι τυχερή που μέσα από αυτή έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους

Συμμετέχω κατά ένα τρόπο και εγώ στη μαγική και ιερή στιγμή του γάμου τους ή στη βάπτιση του παιδιού τους, αισθάνομαι ότι από όλα τα επαγγέλματα είναι το πιο όμορφο!

Από το 2001 που έχω μπει στο χώρο του γάμου, προσπαθώ να πηγαίνω τη δουλειά μου μπροστά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι.

Ο στολισμός ενός γάμου πέρα από την ανθοδετική τέχνη εμπεριέχει και την διακόσμηση, το γούστο και την οπτική που βάζει ένας επαγγελματίας για να δημιουργήσει εικόνες όμορφες, απέριττες με στυλ και φαντασία.

Μέσα από το blog μου θα δείτε νέες και παλιότερες δουλειές μου. Αν νομίζετε ότι ταιριάζουν στη δική σας οπτική και ύφος, καλέστε με για ένα ραντεβού.

Μαζί θα σχεδιάσουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας (εσωτερικά & εξωτερικά), το στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου, το στολισμό του τραπεζιού μυστηρίου, το στολισμό της δεξίωσης, της νυφικής ανθοδέσμης και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Επικοινωνία με τις Ευχές με Πεταλούδες

Σεϊζάνη 3, Ν. Ιωνία Αττικής – Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου

Τηλ.: 211 40 140 23 & 694 779 4531 (πατήστε πάνω στους αριθμούς για απευθείας κλήση από κινητό)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ευχές με Πεταλούδες

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία Διακόσμηση ή Διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Do It Catering

Do It Catering

Catering Υπηρεσίες – Do It Catering: Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεύσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (catering) , με δύο δικούς του χώρους -το Do It Exclusive και το Do It Privé– το Do It Catering αποτελεί εγγύηση για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση. Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου – Στιχάκια για Προσκλητήρια ΓάμουMotivational Posters για […]

Ζαχαροπλαστείο Εντελβάις (Κόρινθος)

Εντελβάις: Μια φορά κι έναν καιρό, το 1988 ένα μικρό εργαστήριο αλλάζει ιδιοκτήτη, όνομα αλλά και πορεία… Γεννιέται το Εντελβάις και μαζί του το γλυκό ημέρας στην Κόρινθο. Από εκείνο τον μακρινό Σεπτέμβρη ο στόχος παραμένει ένας: ποιοτικό γλυκό, σε μικρές ποσότητες, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, με πολύ αγάπη, καθημερινή παραγωγή και προσπάθεια…  Και σήμερα, με δύο […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *