Ευχές με Πεταλούδες – Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων

Σχεδιάστε το γάμο των ονείρων σας, τη βάπτιση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας αλλά και οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση ☎ 211 40 140 23.

Ευχές με Πεταλούδες - Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων
Ευχές με Πεταλούδες – Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων
Rate this post!

Λατρεύω να διακοσμώ τις ιδιαίτερες στιγμές των ζευγαριών, να βοηθάω με τις συμβουλές και την εμπειρία μου, νιώθω ευλογημένη που κάνω αυτή την δημιουργική εργασία και αισθάνομαι τυχερή που μέσα από αυτή έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους

Συμμετέχω κατά ένα τρόπο και εγώ στη μαγική και ιερή στιγμή του γάμου τους ή στη βάπτιση του παιδιού τους, αισθάνομαι ότι από όλα τα επαγγέλματα είναι το πιο όμορφο!

Από το 2001 που έχω μπει στο χώρο του γάμου, προσπαθώ να πηγαίνω τη δουλειά μου μπροστά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι.

Ο στολισμός ενός γάμου πέρα από την ανθοδετική τέχνη εμπεριέχει και την διακόσμηση, το γούστο και την οπτική που βάζει ένας επαγγελματίας για να δημιουργήσει εικόνες όμορφες, απέριττες με στυλ και φαντασία.

Μέσα από το blog μου θα δείτε νέες και παλιότερες δουλειές μου. Αν νομίζετε ότι ταιριάζουν στη δική σας οπτική και ύφος, καλέστε με για ένα ραντεβού.

Μαζί θα σχεδιάσουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας (εσωτερικά & εξωτερικά), το στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου, το στολισμό του τραπεζιού μυστηρίου, το στολισμό της δεξίωσης, της νυφικής ανθοδέσμης και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Επικοινωνία με τις Ευχές με Πεταλούδες

Σεϊζάνη 3, Ν. Ιωνία Αττικής – Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου

Τηλ.: 211 40 140 23 & 694 779 4531 (πατήστε πάνω στους αριθμούς για απευθείας κλήση από κινητό)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ευχές με Πεταλούδες

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία Διακόσμηση ή Διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Artecniko

Artecniko Weddings

Artecniko WeddingsRate this post! Η Artecniko, μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης για το γάμο και τη βάπτιση επιτυγχάνοντας τον τέλειο συνδυασμό τεχνικής αρτιότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

Delago: Κτήμα Γάμων & Δεξιώσεων στο Λαγονήσι

Delago: Κτήμα Γάμων & Δεξιώσεων στο Λαγονήσι

Delago: Κτήμα Γάμων & Δεξιώσεων στο ΛαγονήσιRate this post! Το κτήμα Delago βρίσκεται στο Λαγονήσι Αττικής, σε έναν μικρό λόφο 500 μέτρα από τη θάλασσα. Το κτήμα Delago είναι ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών. Ένα από τα ομορφότερα κτήματα γάμου της Αττικής. Ο πανέμορφος καταπράσινος κήπος με την πισίνα αλλά και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός του […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *