Ευχές με Πεταλούδες – Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων

Σχεδιάστε το γάμο των ονείρων σας, τη βάπτιση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας αλλά και οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση ☎ 211 40 140 23.

Ευχές με Πεταλούδες - Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων
Ευχές με Πεταλούδες – Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκδηλώσεων
Rate this post!

Λατρεύω να διακοσμώ τις ιδιαίτερες στιγμές των ζευγαριών, να βοηθάω με τις συμβουλές και την εμπειρία μου, νιώθω ευλογημένη που κάνω αυτή την δημιουργική εργασία και αισθάνομαι τυχερή που μέσα από αυτή έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους

Συμμετέχω κατά ένα τρόπο και εγώ στη μαγική και ιερή στιγμή του γάμου τους ή στη βάπτιση του παιδιού τους, αισθάνομαι ότι από όλα τα επαγγέλματα είναι το πιο όμορφο!

Από το 2001 που έχω μπει στο χώρο του γάμου, προσπαθώ να πηγαίνω τη δουλειά μου μπροστά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι.

Ο στολισμός ενός γάμου πέρα από την ανθοδετική τέχνη εμπεριέχει και την διακόσμηση, το γούστο και την οπτική που βάζει ένας επαγγελματίας για να δημιουργήσει εικόνες όμορφες, απέριττες με στυλ και φαντασία.

Μέσα από το blog μου θα δείτε νέες και παλιότερες δουλειές μου. Αν νομίζετε ότι ταιριάζουν στη δική σας οπτική και ύφος, καλέστε με για ένα ραντεβού.

Μαζί θα σχεδιάσουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας (εσωτερικά & εξωτερικά), το στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου, το στολισμό του τραπεζιού μυστηρίου, το στολισμό της δεξίωσης, της νυφικής ανθοδέσμης και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Επικοινωνία με τις Ευχές με Πεταλούδες

Σεϊζάνη 3, Ν. Ιωνία Αττικής – Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου

Τηλ.: 211 40 140 23 & 694 779 4531 (πατήστε πάνω στους αριθμούς για απευθείας κλήση από κινητό)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ευχές με Πεταλούδες

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία Διακόσμηση ή Διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ktima-Efilena

Κτήμα Εφηλένα

Κτήμα ΕφηλέναRate this post! Στο κτήμα Εφηλένα δίνετε ραντεβού με το όνειρο. Εδώ άνθρωπος και φύση έχουν συνεργαστεί αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν υπέροχο αμφιθεατρικό χώρο δύο επιπέδων που εκτείνεται σε 8.000 καταπράσινα τ.μ. Στο πρώτο επίπεδο, τα δεκάδες διαφορετικά φυτά διεκδικούν να κερδίσουν την προσοχή σας, σε ένα χώρο εκπάγλου φυσικού κάλλους, που μπορεί […]

Royal Fare Catering

Royal Fare Catering

Royal Fare CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Royal Fare: Την ποιότητα των γεύσεων και των υπηρεσιών διασφαλίζει η πιστοποίηση ISO που διαθέτει η εταιρεία. Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός, η ευελιξία αλλά και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούν τις ισχυρές βάσεις για τη μακρόχρονη επιτυχία της Royal Fare Catering στο χώρο της εστίασης. Μιας […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *