Ελένη Κολλάρου

  Eleni-Kollarou
  Ελένη Κολλάρου
  Rate this post!

  Ο όµορφος χώρος της Ελένης Κολλάρου σας υποδέχεται για να αναζητήσετε το νυφικό των ονείρων σας.
  Από τους πιο μεγαλοπρεπείς και exclusive μέχρι τους γάμους στην εξοχή ή στην παραλία, αντιμετωπίζουμε την κάθε νύφη σαν μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία. Στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε την εικόνα της σύγχρονης νύφης, αναμειγνύοντας το innovative στυλ με την παράδοση της υψηλής ραπτικής. Ολομέταξα υφάσματα όπως ταφτάς, οργάντζα, μουσελίνα και σατέν, φίνες δαντέλες και κεντήματα δουλεμένα στο χέρι συνδυάζονται για να μπορέσει κάθε νύφη να δει το νυφικό των ονείρων της να γίνεται πραγματικότητα.

  Όμως για εμάς εξίσου σημαντική είναι και η συνεχής φροντίδα κάθε νύφης και η σχέση εμπιστοσύνης που τελικά δημιουργείται. Έτσι, την ημέρα του γάμου της είναι όμορφη, λαμπερή αλλά και γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κτήμα Γρέγου - Εθνικός Δρυμό Βαρυμπόμπης

  Κτήμα Γρέγου – Εθνικός Δρυμό Βαρυμπόμπης

  Κτήμα Γρέγου – Εθνικός Δρυμό ΒαρυμπόμπηςRate this post! Το Κτήμα Γρέγου σας καλωσορίζει δίπλα στον Εθνικό Δρυμό Βαρυμπόμπης, με υπέροχη θέα στο δάσος. Εκεί, στη μέση του κτήματος, ξεπροβάλλει ένα πέτρινο κτίσμα. Ωστόσο, δεν λείπει η σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική, η λιτή διακόσμηση και το ζεστό περιβάλλον που θα δώσει το touch της διαφορετικότητας στο event […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *