Δειπνοσοφιστήριον Catering: Γάμος, Βάπτιση, Δεξίωση

Δειπνοσοφιστήριον Catering: Γάμος, Βάπτιση, Δεξίωση

Η ιστορία του «Δειπνοσοφιστήριον Catering» ξεκινάει το 1996 όταν τρεις ξεχωριστοί και αυτοδημιούργητοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν ισότιμα για να πραγματώσουν το επιχειρηματικό τους όραμα. Ουσιαστικά, όμως, η πατρίδα αυτής της σύμπραξης είναι η παιδική τους ηλικία στη Μάνη. Τα ερεθίσματα και οι παραστάσεις, οι μνήμες και οι μυρωδιές, οι γεύσεις και οι πρώτοι γαστρονομικοί πειραματισμοί έχουν ως σταθερό σημείο αναφοράς το τόπο καταγωγής τους: ένα μέρος ανέγγιχτο από την κακώς εννοούμενη εξέλιξη, με αληθινούς ανθρώπους και γεμάτο μοναδικά δώρα της γης και της θάλασσας.

Ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρης Χριστοφιλέας και ο ξάδερφος Διομήδης Καψάλης, εκτός από συγγενικούς δεσμούς συνδέονται με τα ίδια ιδανικά και ενστερνίζονται διατροφικές αρχές και γαστρονομικές αξίες που κάνουν τη διαφορά σε έναν κλάδο -αυτόν της τροφοδοσίας- όπου όλα μοιάζουν ίδια. Ευτυχώς, το μόνο που δεν αντιγράφεται είναι ο άνθρωπος και εκεί εντοπίζεται η ολοένα αυξανόμενη δυναμική και αποδοχή του «Δειπνοσοφιστήριον Catering».

Catering Γάμου – Δειπνοσοφιστήριον

Για τις γυναίκες είναι η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους. Για τους άντρες είναι το μυστήριο που τους κάνει να υποκλίνονται. Και οι δύο θέλουν αυτή τη μέρα όλα να φαίνονται και να είναι τέλεια. Ο χώρος να απηχεί το δικό τους μοναδικό στυλ, η μουσική να αποτελεί μία ξεκάθαρη δήλωση αλλά να απογειώνει και το κέφι, το φαγητό να είναι ένα καλό δείγμα κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας, η τούρτα να είναι φτιαγμένη από τα υλικά του ονείρου που γίνεται αληθινό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χώρους που μπορούν να υποστηρίξουν το πιο προσωπικό σας concepts. Να νιώσετε πρωταγωνιστές σε ένα γαμήλιο δείπνο με καλλιτεχνικές αναφορές -σε ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία του Φελίνι, για παράδειγμα. Πλάι στη θάλασσα, σε μία κοντινή παραλία ή σε ένα μακρινό νησί (Beach Wedding). Μέσα στον πιο καταπράσινο, δροσερό κήπο. Στο αίθριο ενός μουσείου, σε έναν πολυχώρο πολιτισμού ή στην αυλή ενός ιστορικού νεοκλασικού, αυτή η δεξίωση θα μείνει πραγματικά αξέχαστη και θα συζητιέται για πολλά χρόνια μετά.

Catering Βάπτισης – Δειπνοσοφιστήριον

Το μικρότερο μέλος της οικογένειάς σας μεγάλωσε λίγο! Η εκδήλωση για τη βάπτισή του πρέπει να ευωδιάζει και να έχει την αύρα της απόλυτης τρυφερότητας. Οι καλεσμένοι πρέπει να αντανακλούν τη λάμψη του νεοφώτιστου πρίγκιπα και να μιλούν με θαυμασμό για τη νεοφώτιστη πριγκίπισσα. Η έμφαση στις λεπτομέρειες είναι το παν, όπως επίσης και στις μικρές πινελιές πολυτέλειας που θα δώσουν τον τόνο σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός. Δεσμευόμαστε ότι, ύστερα από χρόνια η δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας θα αποτελεί ορόσημο οικογενειακής ευτυχίας και ανεκτίμητη ανάμνηση.

Catering για Παιδικό Πάρτυ – Δειπνοσοφιστήριον

Για να τα καταφέρεις στον «κόσμο των μικρών» πρέπει να σταθείς στο ύψος τους! Να ακούσεις αυτά που συλλαβίζουν και να βγάλεις νόημα από τα μπερδεμένα λογάκια τους. Είναι, άλλωστε το πιο απαιτητικό και δύσκολο κοινό. Για αυτό, οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση (γενέθλια, ονομαστική εορτή, καλοκαιρινό πάρτι) πρέπει να έχει σχεδιαστεί άψογα: Το φαγητό να έχει τις διαστάσεις τους (mini burgers λ.χ.), στα τραπεζάκια να τους συντροφεύουν οι πιο αγαπημένοι παιδικοί ήρωες και η όλη διακόσμηση να επιβεβαιώνει πως η ζωή έχει χρώμα, κέφι, χαρά.

Οι επιλογές μενού που σας προσφέρονται δίνουν έμφαση στην ποιότητα, στις ελαφριές γεύσεις και στα αγνά υλικά, με τα βιολογικά εδέσματα να αποτελούν μία ενδεδειγμένη επιλογή. Πλάι σε αυτά, ειδικοί παιδαγωγοί μεταδίδουν στους λιλιπούτειους μέσα από το παιχνίδι, γνώσεις και εμπειρίες πολύτιμες για τη μετέπειτα ζωή τους.

Επικοινωνία με το Δειπνοσοφιστήριον

Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα
Τηλ.: (+30)  210 6206155 – 210 6208854
Fax: (+30) 210 6206165

Εταιρική Ιστοσελίδα: Δειπνοσοφιστήριον

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Catering“.