Δειπνοσοφιστές Κόρινθος – Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Catering

Από το 2007 στην Κόρινθο αναλαμβάνουμε και την δική σας εκδήλωση είτε αυτή αφορά γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, εγκαίνια, επαγγελματικά πάρτυ, συνέδρια κλπ

Δειπνοσοφιστές Κόρινθος - Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Catering

Η εταιρεία Δειπνοσοφιστές άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2007 με έδρα την πόλη της Κορίνθου.

Κάνοντας ένα επιτυχημένο ξεκίνημα έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας την επιτυχημένη διοργάνωση πολλών και ιδιαιτέρων εκδηλώσεων.

Με την ίδια όρεξη και πάθος για την επιτυχία τους μπορούμε να αναλάβουμε και την δική σας εκδήλωση είτε αυτή αφορά γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, εγκαίνια, επαγγελματικά πάρτυ, συνέδρια κλπ

Δειπνοσοφιστές Catering – Η Πορεία μας έως Σήμερα

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας, σε εταιρείες catering, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε τη δική μας προσωπική προσπάθεια.

Με γνώμονα την αγάπη μας, ο καθένας από το δικό του πόστο, γι’ αυτό το επάγγελμα και τη διάθεση για καινούργια πράγματα, μπαίνουμε στο στίβο της δύσκολης αυτής αγοράς.

Δε γνωρίζουμε ακόμη και δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι πρώτοι, ενδιαφερόμαστε όμως πάρα πολύ να γίνουμε οι καλύτεροι στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων που μας αναθέτετε στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Με τη δική σας καλόβουλη κριτική οι Δειπνοσοφιστές  επιθυμούν να φέρουν στην αγορά του catering, ή όπως λέμε στις υπηρεσίες εστίασης, νέα ήθη, καινούργιο αέρα για τις πιο ευχάριστες στιγμές σας.

Με τη δική σας συνεργασία, και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’αυτό, είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε.

Οι Δειπνοσοφιστές σας προτείνουν γεύσεις με ονόματα εμπνευσμένα από την αρχαιότητα (Άρτεμις, Διόνυσος, Λούκουλος κοκ) για όλες τις περιπτώσεις που θέλετε να γιορτάσετε.

Επικοινωνία με τους Δειπνοσοφιστές

2o Χιλ. Παλαιάς Οδού Κορίνθου – Πατρών, Θέση Καντάρε, Κόρινθος
Τηλ.: (+30) 27410 84386

Εταιρική Ιστοσελίδα: Δειπνοσοφιστές

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Catering“.