Γιώτα Καλογεροπούλου

  Giota-Kalogeropoulou
  Γιώτα Καλογεροπούλου
  Rate this post!

  Η ιστορία του οίκου ξεκινά το 1960, όταν η Γιώτα Καλογεροπούλου, ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά, καθώς και όλα τα αξεσουάρ του γάμου (καπέλα, κουάφ, πέπλα, λαμπάδες, μπομπονιέρες). Την παράδοση συνεχίζει εδώ και 16 χρόνια η κόρη της, σχεδιάστρια Βέρα Καλογεροπούλου που σχεδιάζει νυφικά για όλους τους τύπους γυναικών όπως τη ρομαντική, τη θηλυκή, την πιο σοφιστικέ, τη λιτή, την πολύ νεαρή.

  Η Βέρα μας λέει:

  «Πρέπει ο σχεδιασμός του νυφικού να αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητα της νύφης, και φυσικά, να εναρμονίζεται με το σώμα της»

  Επίσης οι τάσεις που ακολουθούν το βραδυνό ρούχο δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν το νυφικό.

  Γιατί αυτό φοριέται «1 φορά» και ίσως οι τάσεις της μόδας να μη συμβαδίζουν με το στυλ και το σώμα της νύφης.

  Επίσης ανάλογα με τη γραμμή του νυφικού, χρησιμοποιώ τα ανάλογα υφάσματα ( όπως duchesse, soie-sauvage, οργάντζα, μουσελίνα, ταυτά, αλπακά, δαντέλες σαντιγύ ή κορδονέ κλπ.) αλλά και τα ανάλογα χρώματα ( λευκό, off-white, ivory, champaigne, mocca κλπ. ) με βάση τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών, των μαλλιών κλπ.

  Είμαι υπέρ του πέπλου γιατί δίνει «αέρα» στη νύφη και διαχωρίζει πολύ συχνά το νυφικό απ’το φόρεμα.

  Επίσης η Βέρα σχεδιάζει και ράβει για τις μητέρες που χρειάζονται κάτι να ραφτεί «στο σώμα τους».

  Και εκτός των σχεδίων της δεν παραβλέπει να συνεργάζεται με γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους νυφικών (Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία)
  Η Βέρα Καλογεροπούλου με τη μεγάλη πείρα στο χώρο των νυφικών, είναι το κατάλληλο πρόσωπο να εμπιστευθείτε, ώστε να κάνετε, με τις πολύτιμες συμβουλές της, το όνειρό σας πραγματικότητα.

  Υπάρχει επίσης συνεργασία με διάσημους οίκους νυφικών και σχεδιαστές μόδας του εξωτερικού

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Ζαχαροπλαστείο Au Delicieux

  Ζαχαροπλαστείο Au Delicieux

  Ζαχαροπλαστείο Au DelicieuxRate this post! Zαχαροπλαστείο Au Delicieux: Μια παράδοση που ξεκινά από το 1921, ιδρύθηκε από τους Γάλλους σεφ Carvalo & Cretan, οι οποίοι μέχρι τότε πρόσφεραν υπηρεσίες σε σημαντικούς Έλληνες της εποχής. Με αποκλειστικές και αξεπέραστες συνταγές, που έχουν καθιερώσει οι προτιμήσεις των πελατών του, το Au Delicieux εξυπηρετεί ιδιαίτερα απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ […]

  Κτήμα Five Elements

  Κτήμα Five Elements

  Κτήμα Five ElementsRate this post! Στο κτήμα Five Elements, τα πέντε στοιχεία της φύσης, σύμφωνα με την Αyurveda, συνεργάζονται αρμονικά για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, σε μια δεξίωση που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας. Γη: 4.000 τετραγωνικά μέτρα, με φροντισμένο γκαζόν, «ασφαλισμένα» μέσα σε ένα τείχος από πανύψηλα […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *