Γάμοι εκτός πόλης

  Γάμοι εκτός πόλης
  Rate this post!

  Ανάλογα την περιοχή που έχετε διαλέξει να κάνετε το γάμο σας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει. Καλό είναι να γνωρίζετε από πριν το budget σας ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως!

  • Σκεφτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας και ιδίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς και αν έχουν την ευχέρεια μετακίνησης. Επίσης αν υπάρχει από όλους η οικονομική δυνατότητα για έξοδα μετακίνησης και διαμονής όπως επίσης και η δυνατότητα άδειας από τη δουλειά τους.
  • Θα πρέπει να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας αρκετά νωρίτερα ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν το χρόνο τους και να βρουν καλές τιμές για μεταφορικά και διαμονή.
  • Επισκεφτείτε το μέρος που θέλετε να κάνετε το γάμο σας αρκετές φορές ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα και συντονισμένα.
  • Κανονίστε με κάποιο ξενοδοχείο και με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ώστε να σας δώσουν καλύτερες τιμές για τους καλεσμένους σας.
  • Προτιμήστε οι συνεργάτες σας που θα οργανώσουν το γάμο σας να είναι ντόπιοι. Θα σας προφυλάξουν από λάθη και θα σας ενημερώσουν για πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε.

  Πηγή: weddingtales.gr

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Οργανώστε τους καλεσμένους του γάμου σας

  Οργανώστε τους καλεσμένους του γάμου σαςRate this post! Καταλήξατε στους καλεσμένους του γάμου σας και ήρθε η ώρα να δείτε πού θα καθίσουν ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να περάσουν καλά. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε να βλέπετε πού θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας, πιο εύκολη και καλύτερη θα γίνει η […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *