Γάμοι εκτός πόλης

Γάμοι εκτός πόλης
Rate this post!

Ανάλογα την περιοχή που έχετε διαλέξει να κάνετε το γάμο σας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει. Καλό είναι να γνωρίζετε από πριν το budget σας ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως!

  • Σκεφτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας και ιδίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς και αν έχουν την ευχέρεια μετακίνησης. Επίσης αν υπάρχει από όλους η οικονομική δυνατότητα για έξοδα μετακίνησης και διαμονής όπως επίσης και η δυνατότητα άδειας από τη δουλειά τους.
  • Θα πρέπει να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας αρκετά νωρίτερα ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν το χρόνο τους και να βρουν καλές τιμές για μεταφορικά και διαμονή.
  • Επισκεφτείτε το μέρος που θέλετε να κάνετε το γάμο σας αρκετές φορές ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα και συντονισμένα.
  • Κανονίστε με κάποιο ξενοδοχείο και με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ώστε να σας δώσουν καλύτερες τιμές για τους καλεσμένους σας.
  • Προτιμήστε οι συνεργάτες σας που θα οργανώσουν το γάμο σας να είναι ντόπιοι. Θα σας προφυλάξουν από λάθη και θα σας ενημερώσουν για πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε.

Πηγή: weddingtales.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η λίστα οργάνωσης του γαμπρού

Η λίστα οργάνωσης του γαμπρούRate this post! Η λίστα οργάνωσης του γαμπρού … για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή τις κάλτσες σας! Επειδή τις τελευταίες μέρες πριν το γάμο η νύφη θα ασχολείται με τη δική της προετοιμασία και δεν θα έχει τόσο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί μαζί σας, καλό είναι να έχετε κάνει τη δική […]

Νυφικά Παπούτσια: Οι Καλύτερες Επιλογές για Chic Γαμήλια Παρουσία

Νυφικά Παπούτσια: Οι Καλύτερες Επιλογές για Chic Γαμήλια Παρουσία

Από τα πιο απλά κι απέριττα νυφικά παπούτσια για όσες είναι λάτρεις τις λιτότητας μέχρι και τα πιο φανταχτερά με glamorous στοιχεία για αυτές που θέλουν να προσδώσουν έναν πιο τολμηρό και εναλλακτικό τόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *