Γάμοι εκτός πόλης

Ανάλογα την περιοχή που έχετε διαλέξει να κάνετε το γάμο σας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει. Καλό είναι να γνωρίζετε από πριν το budget σας ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως!

  • Σκεφτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας και ιδίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς και αν έχουν την ευχέρεια μετακίνησης. Επίσης αν υπάρχει από όλους η οικονομική δυνατότητα για έξοδα μετακίνησης και διαμονής όπως επίσης και η δυνατότητα άδειας από τη δουλειά τους.
  • Θα πρέπει να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας αρκετά νωρίτερα ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν το χρόνο τους και να βρουν καλές τιμές για μεταφορικά και διαμονή.
  • Επισκεφτείτε το μέρος που θέλετε να κάνετε το γάμο σας αρκετές φορές ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα και συντονισμένα.
  • Κανονίστε με κάποιο ξενοδοχείο και με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο ώστε να σας δώσουν καλύτερες τιμές για τους καλεσμένους σας.
  • Προτιμήστε οι συνεργάτες σας που θα οργανώσουν το γάμο σας να είναι ντόπιοι. Θα σας προφυλάξουν από λάθη και θα σας ενημερώσουν για πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε.

Πηγή: weddingtales.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανώστε τους καλεσμένους του γάμου σας

Καταλήξατε στους καλεσμένους του γάμου σας και ήρθε η ώρα να δείτε πού θα καθίσουν ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να περάσουν καλά. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε να βλέπετε πού θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας, πιο εύκολη και καλύτερη θα γίνει η οργάνωση των θέσε;vν τους. Φυσικά μέχρι και την […]

10 tips για τον τέλειο γάμο από έναν guru

Ο Matthew Robbins ζει στην Ν. Υόρκη και παίζει το γάμο στα δάκτυλα! Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα έντυπα και sites (InStyle Weddings, TheKnot.com, Elegant Bride, Modern Bride, New York Weddings, Martha Stewart Weddings, The Huffington Post, StyleList.com) και με λίγα λόγια είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να βγάλει κάθε μπερδεμένη και ζαλισμένη μέλλουσα νύφη από τις […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *