Βίβιαν Μπουλκούρα – Atelier Υψηλής Ραπτικής & Νυφικά

Βίβιαν Μπουλκούρα - Atelier Υψηλής Ραπτικής & Νυφικά

Όταν το νυφικό είναι “δημιουργία”, όταν το νυφικό είναι απλά ένα “έργο τέχνης” που… σμιλεύεται από τα έμπειρα χέρια κάποιου καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, όταν το νυφικό έχει την ικανότητα να ντύσει τα όνειρα της γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί, τότε είναι εκείνο που θα καταφέρει να εξωτερικεύσει τα πιο όμορφα συναισθήματά της και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Χειροποίητα καλοσχεδιασμένα νυφικά υψηλής ραπτικής που ανάλογα με την γραμμή τους τονίζουν τα δυνατά σημεία της νύφης για την οποία έχουν ραφτεί και αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στυλ της, νυφικά μοντέρνα, ρομαντικά, αρχαιοελληνικά, όλα φτιαγμένα από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας με τέλεια ραφή σας περιμένουν για να σας ταξιδέψουν σε έναν ονειρεμένο κόσμο όπου θα αποτυπώσει τα θέλω σας πάνω σε ένα νυφικό φόρεμα και θα κάνει το ξεκίνημα του έγγαμου βίου σας ξεχωριστό και λαμπερό.

[Tweet “Βίβιαν Μπουλκούρα – Atelier Υψηλής Ραπτικής & Νυφικά”]

Βίβιαν Μπουλκούρα : Ένα από τα παλαιότερα ατελιέ υψηλής ραπτικής της Αθήνας ανακαινίστηκε. Το ατελιέ “Μπουλκούρα” συνεχίζει τη μακρόχρονη πορεία του με τη Βίβιαν, μια σχεδιάστρια με όραμα και σεβασμό στο μεγάλο όνομα που φέρει ο οίκος που κληρονόμησε.

Η Βίβιαν Μπουλκούρα είναι μια ταλαντούχος σχεδιάστρια με ιδιαίτερες σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί σας θα σχεδιάσει αυτό που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα και στο δικό σας σωματότυπο. Θα νιώσετε θαλπωρή ανάμεσα στις γαλλικές δαντέλες, τους ολομέταξους ταφτάδες και το λαμπύρισμα των ημιπολύτιμων λίθων.

Τα σχέδια είναι μοντέρνα, Minimal, πρωτότυπα, πάντοτε κομψά και υψηλής αισθητικής. Οι προσιτές τιμές και η δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε σχεδίου, προσαρμοσμένου στο δικός σας σώμα, σας δίνουν περισσότερες δυνατότητες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Με οδηγό την πείρα, τη φαντασία, τα επιλεγμένα υφάσματα και την άψογη ραφή δημιουργεί νυφικά, ιδιαίτερα φορέματα αποκλειστικά για κάθε νύφη.

Ο γνωστός και παραδοσιακός οίκος νυφικών Βίβιαν Μπουλκούρα με τις αποκλειστικές δημιουργίες του μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και της πλέον απαιτητικής νύφης. Με πολυετή πείρα, μεράκι, φροντίδα και αγάπη για τη μέλλουσα νύφη, θα της προτείνει μοναδικά σχέδια που θα ταιριάζουν στο στύλ και στην προσωπικότητά της και θα αναδείξουν την ομορφιά της για μια άψογη νυφική παρουσία.

Επικοινωνία με το Atelier

Βουλής & Απόλλωνος 9, 10557 Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 3245374 & 210 3254647
Email : [email protected] 
Εταιρική Ιστοσελίδα: Βίβιαν Μπουλκούρα

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Νυφικά“.