Βάρσος Catering

Βάρσος Catering

Catering Υπηρεσίες –  Βάρσος Catering: Συνώνυμο της gourmet απόλαυσης εδώ και δεκαετίες, η Βάρσος Catering πρωταγωνιστεί στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης.
Με παράδοση στην ποιότητα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, έχει κατακτήσει την κορυφή, έχοντας κερδίσει πιστούς πελάτες με απαιτήσεις που αγγίζουν την τελειότητα. Τα εκλεκτά και πρωτότυπα πιάτα από τη μεσογειακή, ευρωπαϊκή και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα διά χειρός Αντώνη Κατσανεβάκη, του γνωστού καταξιωμένου σεφ, διαμορφώνουν εντυπωσιακά μενού που εδώ και χρόνια γράφουν ιστορία. Γεύση και εξαιρετική παρουσίαση πάνε μαζί, σε ένα αποτέλεσμα που φεύγει από τα καθιερωμένα.
Η Βάρσος Catering αναλαμβάνει όλες τις πτυχές κάθε εκδήλωσης. Το εκλεκτό επιτελείο της εταιρείας μπορεί να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει τη διακόσμηση, τις εντυπωσιακές συνθέσεις από λουλούδια ή μπαλόνια αλλά και ολόκληρη την οργάνωση κάθε event, σε συνεργασία με κορυφαίους και διακεκριμένους συνεργάτες του χώρου. Μερικοί από τους πιο καλαίσθητους, πολυτελείς και οργανωμένους χώρους και κτήματα στην Ελλάδα, όπως τα Κτήμα Γαία, Κτήμα Εφηλένα, Κτήμα Φαίδρα, Κτήμα Κρωπίας Γη, Κτήμα Προμπονά, Κτήμα Δικαιούλια, Villa Pelagos, Epavlis (silver) και Κτήμα Αργιθέα έχουν επιλέξει τη Βάρσος Catering για εκδηλώσεις που θα γίνουν το γεγονός της χρονιάς. Κάθε λεπτομέρεια ξεχωρίζει για την πολυτέλειά της.

Σερβίτσια από φίνα υλικά φλερτάρουν με την υψηλή αισθητική, ενώ κρυστάλλινα ποτήρια γεμίζουν με εκλεκτές ετικέτες κρασιού Ελλήνων παραγωγών, που προορίζονται για να μεθύσουν τις αισθήσεις σας. Η μακρόχρονη παρουσία της Βάρσος Catering στο χώρο της εστίασης, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των συνεργατών της αλλά και η εμμονή στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών αποτελούν εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας.