Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης – Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα

Ο γλυκός μας ταξιδιώτης Κωνσταντίνος από πολύ μακρυά ταξίδεψε με το αεροπλανάκι του για να βαπτιστεί στον Άγιο Νικόλα της Γλυφάδας.

Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης - Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα
Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης – Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα
Rate this post!

Ο ταξιδιώτης από μακρυά
στου Δαίδαλου πάνω τα φτερά,
πέφτει στης γης την αγκαλιά
μπρος στου Αη Νικόλα τα σκαλιά.

Βαφτίζεται μυρώνεται
και παίρνει όλο καμάρι
του Κωνσταντίνου του Μεγάλου το όνομα
κι όλη μαζί τη χάρη.

Ο γλυκός μας Κωνσταντίνος από πολύ μακρυά ταξίδεψε για να βαπτιστεί στον Άγιο Νικόλα της Γλυφάδας. Οι γονείς του μας τίμησαν με την επιλογή τους και μας ανέθεσαν την πλήρη διοργάνωση της βάπτισης του.

Το θέμα μας ο ταξιδιώτης προδίδει την απόσταση που είχαν να ταξιδέψουν από την Αμερική στην Ελλάδα. Στην πατρίδα τους ήθελαν να βαπτιστεί ο πρωτότοκος τους δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους, την οικογένειά τους.

Διαλέξαμε το χειροποίητο αεροπλανάκι για μπομπονιέρα παιδική δεμένο με σακουλάκι craft που είχε σφραγίδες. Η μπομπονιέρα των καλεσμένων ήταν πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα με κρεμασμένο ένα ιδιαίτερο μπρελόκ. Το δώρο της νονάς μας τυλιγμένο με craft χαρτί και σφραγίδες σαν δέμα από μακρυά και η μπομπονιέρα της έγινε αναμνηστικό κάδρο.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“,”Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ναϊάδες Εvent’s Room - Αίθουσα Εκδηλώσεων στον Πειραιά

Ναϊάδες Εvent’s Room – Αίθουσα Εκδηλώσεων στον Πειραιά

Ναϊάδες Εvent’s Room – Αίθουσα Εκδηλώσεων στον ΠειραιάRate this post! Στον Πειραιά, πίσω από το ναό του Αγίου Διονυσίου, ένα πέτρινο κτίριο εκατοντάδων ετών μεταμορφώθηκε σε υπέροχο χώρο προσωπικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Η αίθουσα Ναϊάδες λειτουργεί ανακαινισμένη με στόχο την ανάδειξη της ιστορίας του κτιρίου, χωρίς όμως να λείπουν σύγχρονες πολυτέλειες, όπως το καμαρίνι των […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *