Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης – Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα

  Ο γλυκός μας ταξιδιώτης Κωνσταντίνος από πολύ μακρυά ταξίδεψε με το αεροπλανάκι του για να βαπτιστεί στον Άγιο Νικόλα της Γλυφάδας.

  Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης - Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα
  Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης – Άγιος Νικόλαος, Γλυφάδα
  Rate this post!

  Ο ταξιδιώτης από μακρυά
  στου Δαίδαλου πάνω τα φτερά,
  πέφτει στης γης την αγκαλιά
  μπρος στου Αη Νικόλα τα σκαλιά.

  Βαφτίζεται μυρώνεται
  και παίρνει όλο καμάρι
  του Κωνσταντίνου του Μεγάλου το όνομα
  κι όλη μαζί τη χάρη.

  Ο γλυκός μας Κωνσταντίνος από πολύ μακρυά ταξίδεψε για να βαπτιστεί στον Άγιο Νικόλα της Γλυφάδας. Οι γονείς του μας τίμησαν με την επιλογή τους και μας ανέθεσαν την πλήρη διοργάνωση της βάπτισης του.

  Το θέμα μας ο ταξιδιώτης προδίδει την απόσταση που είχαν να ταξιδέψουν από την Αμερική στην Ελλάδα. Στην πατρίδα τους ήθελαν να βαπτιστεί ο πρωτότοκος τους δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους, την οικογένειά τους.

  Διαλέξαμε το χειροποίητο αεροπλανάκι για μπομπονιέρα παιδική δεμένο με σακουλάκι craft που είχε σφραγίδες. Η μπομπονιέρα των καλεσμένων ήταν πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα με κρεμασμένο ένα ιδιαίτερο μπρελόκ. Το δώρο της νονάς μας τυλιγμένο με craft χαρτί και σφραγίδες σαν δέμα από μακρυά και η μπομπονιέρα της έγινε αναμνηστικό κάδρο.

  Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

  Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“,”Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Just-The-Catering

  Just The Catering

  Just The CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Just The Catering: Άριστο μενού, επιμέλεια των εδεσμάτων ως την τελευταία λεπτομέρεια και εκπληκτική παρουσίαση συνιστούν την επιτυχία της Just Τhe Catering. Η εταιρεία μετράει στο πάνθεον των επιτυχιών της εκλεκτούς πελάτες, πράγμα που την έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων και με ποιότητα πιστοποιημένη με ISO 22000. […]

  Κτήμα Tziortzi (Τζιωρτζή)

  Κτήμα Tziortzi (Τζιωρτζή)

  Κτήμα Tziortzi (Τζιωρτζή)Rate this post! Το κτήμα Τζιωρτζή (Tziortzi) σε πλήρη αρμονία με τη φύση διατηρεί υψηλή αισθητική σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που μεταμορφώνεται ανάλογα με τη δεξίωση. Το κτήμα Τζιωρτζή είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής που απλώνεται σε μία έκταση 8 στρεμμάτων στην περιοχή Κουβαρά Αττικής. Ο σχεδιασμός του κτήματος δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *