Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο – Ο Μικρός Ήλιος της Μαμάς

Η έμπνευση του θέματος μας είναι ο μικρός ήλιος της μαμάς. Όπως ο ήλιος λάμπει, έτσι και ο γλυκός μας Δημήτρης έλαμπε στη βάπτισή του.

Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο - Ο Μικρός Ήλιος της Μαμάς
Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο – Ο Μικρός Ήλιος της Μαμάς
5 (100%) 1 vote

Η έμπνευση του θέματος μας είναι ο μικρός ήλιος της μαμάς. Όπως ο ήλιος λάμπει, έτσι και ο γλυκός μας Δημήτρης έλαμπε στη βάπτισή του.

Λιτός στολισμός στο όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη. Τα χρώματα της βάπτισης… λαμπερό κίτρινο και γκρι.

Η κολυμπήθρα μας στολισμένη με ήλιους και κίτρινη γάζα. Η λαμπάδα του μικρού Δημήτρη στολισμένη με λαμπερούς χειροποίητους ήλιους.

Ο εξωτερικός στολισμός στα χρώματα της βάπτισης, τραπέζια με πολλά γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους.

Candy bar στολισμένο με λινάτσα και κίτρινη γάζα και το χειροποίητο banner με το όνομα του νεοφώτιστου φιλοξένησε τα γλυκά μας… μπεζέδες, ζαχαρωτά, cupcakes, macaron, pop cakes… όλα στις αποχρώσεις μας και τη δροσερή λεμονάδα που απόλαυσαν οι καλεσμένοι μας.

Στολισμένα και τα τραπέζια με τις μπομπονιέρες μας. Παιδική μπομπονιέρα με χειροποίητα κανδράκια και για τους μεγάλους διάφορα αρωματικά φυτά μέσα σε πουγκί από λινάτσα.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις του By Alexia για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι” και “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτήμα Καβαλλάρη

Κτήμα Καβαλλάρη

Κτήμα ΚαβαλλάρηRate this post! Κτήμα Καβαλλάρη: Η καινοτομία για την επιχείρηση μας είναι ένα συνεχές ταξίδι. Ένα ταξίδι που απαιτεί χρόνο, υλικούς πόρους αλλά πάνω από όλα πίστη, αφοσίωση και σεβασμό απέναντι σας. Με την παραπάνω ιδεολογία προχωρήσαμε στην κατασκευή δύο υπερσύγχρονων χώρων. Ο νέος εξωτερικός χώρος με όνομα “Κτήμα Καβαλλάρη” θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους […]

Aria-Gefseon-Catering

Aria Γεύσεων Catering

Aria Γεύσεων CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Aria Γεύσεων: Αν ήταν πρόσωπο, θα ήταν πρωτοσέλιδο στα πιο γυαλιστερά εξώφυλλα των περιοδικών. Και αυτό γιατί η Aria Γεύσεων catering είναι πρωταγωνίστρια της πρωτοπορίας και της τελειότητας. Κάθε γεύση που φιγουράρει στο μενού της θα πρέπει να είναι πραγματικά gourmet, κάθε σεφ ταξιδεμένος και πεπειραμένος στις κουζίνες […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *