Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη

Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
Rate this post!

Πάνω στη VESPA μου
το κόσμο χαιρετώ
και στο Καβούρι φρέναρα
Γιάννης να βαφτιστώ!

Με της Alexia την πινελιά,
κάνω τον κόσμο μια δρασκελιά
και φτάνω στ’ όνειρο με μια γκαζιά,
που ανοίγει δρόμο για τα παιδιά!

Ο Άγιος Γεώργιος ντύθηκε στα σιέλ για τη βάπτιση του μικρού μας Γιάννη. Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“, “Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο“, “Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sense Gourmet Catering

Sense Gourmet Catering

Sense Gourmet CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Sense Gourmet Catering: Η Sense Gourmet Catering σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό, συναρπαστικό ταξίδι στον πλανήτη των γεύσεων. Με επιδέξιους και ακούραστους μηχανοδηγούς τους σεφ Βασίλη Μιχαλίσλη, Γιώργο Μπολομύτη, Θανάση Φλαμπούρη και Δημήτρη Φλυτζάνη, όλοι τους βετεράνοι στις ράγες της γαστρονομίας, που έχουν γράψει χιλιόμετρα πάνω από τις […]

Στεργίου Ζαχαροπλαστεία

Στεργίου Ζαχαροπλαστεία

Στεργίου ΖαχαροπλαστείαRate this post! Στεργίου Ζαχαροπλαστεία: Οι ανεξίτηλες αναμνήσεις της ζωής μας είναι ευτυχισμένες στιγμές που επιλέγουμε να μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτές τις στιγμές μας αξίζει μόνο το καλύτερο που προσφέρει η εταιρεία Στεργίου. Η πείρα της μέσα από τα 40 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *