Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη

Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
Rate this post!

Πάνω στη VESPA μου
το κόσμο χαιρετώ
και στο Καβούρι φρέναρα
Γιάννης να βαφτιστώ!

Με της Alexia την πινελιά,
κάνω τον κόσμο μια δρασκελιά
και φτάνω στ’ όνειρο με μια γκαζιά,
που ανοίγει δρόμο για τα παιδιά!

Ο Άγιος Γεώργιος ντύθηκε στα σιέλ για τη βάπτιση του μικρού μας Γιάννη. Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“, “Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο“, “Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

G-Touch-Athens-Catering

Catering Υπηρεσίες – G Touch Athens Catering

Catering Υπηρεσίες – G Touch Athens CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – G Touch: Η εταιρεία G Touch έχει αντικείμενό της τη γαστρονομία με εμπειρία 25 ετών. Οι εκδηλώσεις που έχουν την υπογραφή της, κοινωνικές ή επαγγελματικές, χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο άγγιγμα. Μία πρωτότυπη προσέγγιση στη δημιουργική κουζίνα και την παρουσίασή της, με τη φροντίδα του πάντα διακριτικού […]

Do It Catering

Do It Catering

Do It CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Do It Catering: Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεύσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (catering) , με δύο δικούς του χώρους -το Do It Exclusive και το Do It Privé– το Do It Catering αποτελεί εγγύηση για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *