11 °C Athens, GR
21/01/2018

Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη

Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη

Πάνω στη VESPA μου
το κόσμο χαιρετώ
και στο Καβούρι φρέναρα
Γιάννης να βαφτιστώ!

Με της Alexia την πινελιά,
κάνω τον κόσμο μια δρασκελιά
και φτάνω στ’ όνειρο με μια γκαζιά,
που ανοίγει δρόμο για τα παιδιά!

Ο Άγιος Γεώργιος ντύθηκε στα σιέλ για τη βάπτιση του μικρού μας Γιάννη. Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“, “Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο“, “Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάρσος Catering

Βάρσος Catering

Catering Υπηρεσίες –  Βάρσος Catering: Συνώνυμο της gourmet απόλαυσης εδώ και δεκαετίες, η Βάρσος Catering πρωταγωνιστεί στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της εστίασης. Με παράδοση στην ποιότητα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, έχει κατακτήσει την κορυφή, έχοντας κερδίσει πιστούς πελάτες με απαιτήσεις που αγγίζουν την τελειότητα. Τα εκλεκτά και πρωτότυπα πιάτα από τη μεσογειακή, ευρωπαϊκή και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα […]

Δειπνοσοφιστήριον Catering: Γάμος, Βάπτιση, Δεξίωση

Δειπνοσοφιστήριον Catering: Γάμος, Βάπτιση, Δεξίωση

Η ιστορία του «Δειπνοσοφιστήριον Catering» ξεκινάει το 1996 όταν τρεις ξεχωριστοί και αυτοδημιούργητοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν ισότιμα για να πραγματώσουν το επιχειρηματικό τους όραμα. Ουσιαστικά, όμως, η πατρίδα αυτής της σύμπραξης είναι η παιδική τους ηλικία στη Μάνη. Τα ερεθίσματα και οι παραστάσεις, οι μνήμες και οι μυρωδιές, οι γεύσεις και οι πρώτοι […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *