Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη

  Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

  Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
  Βάπτιση με Θέμα Βέσπα στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη
  Rate this post!

  Πάνω στη VESPA μου
  το κόσμο χαιρετώ
  και στο Καβούρι φρέναρα
  Γιάννης να βαφτιστώ!

  Με της Alexia την πινελιά,
  κάνω τον κόσμο μια δρασκελιά
  και φτάνω στ’ όνειρο με μια γκαζιά,
  που ανοίγει δρόμο για τα παιδιά!

  Ο Άγιος Γεώργιος ντύθηκε στα σιέλ για τη βάπτιση του μικρού μας Γιάννη. Λινάτσες και γάζες σιέλ με λευκές ορτανσίες διακόσμησαν το κτήμα Μπραϊμνιώτη που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά τη βάπτιση.

  Αν και εσείς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση της βάπτισης των μικρών σας, επικοινωνείστε με την Alexia στο 210 9606810 ή μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας.

  Μπορείτε επίσης να δείτε τις προτάσεις μας για “Candy Bar σε Βάπτιση με Θέμα Πριγκίπισσα“,  “Βάπτιση με Θέμα το Λεμόνι“, “Βάπτιση με Θέμα Σαλιγκάρι“, “Βάπτιση με Θέμα ο Γύρος του Κόσμου“, “Βάπτιση με Θέμα Ελεφαντάκι“, “Βάπτιση με Θέμα Ηλιοτρόπιο“, “Βάπτιση με Θέμα Ταξιδιώτης” και πολλές ακόμα θεματικές βαπτίσεις.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Άτταλος

  Άτταλος

  ΆτταλοςRate this post! Νιώστε σαν να απογειώνεστε πάνω από την Αθήνα και απολαύστε την εντυπωσιακή θέα στο λαβύρινθο της πόλης ζώντας πολύτιμες στιγμές στον πολυχώρο Άτταλος, που είναι μέσα στο Πάρκο Ειρήνης και περιβάλλεται από πράσινο. Μια υπέροχα διαμορφωμένη και διακοσμημένη αίθουσα μπορεί να εξυπηρετήσει καθιστά γεύματα 200 ατόμων ή cocktail parties 350 ατόμων κρατώντας […]

  Afroditi-Catering

  Αφροδίτη Catering

  Αφροδίτη CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Αφροδίτη: Το catering Αφροδίτη, με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης και με παράδοση στην ποιότητα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις της κυπριακής, μεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας, αποτελεί εγγύηση για μια ξεχωριστή εκδήλωση. Οι μοναδικές δημιουργίες των σεφ θα ταξιδέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας στον κόσμο της υψηλής […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *