Οι Αντετοκούμπο Χαρίζουν Διαμέρισμα 100,000+€ Πλήρως Επιπλωμένο με Θέα την Ακρόπολη – Πάρε Μέρος στην Κλήρωση

Παρέα με τα αδέλφια του και τον γνωστό influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο Γιάννης Αντετοκούμπο σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο giveaway που έχει γίνει στην Ελλάδα!

Οι Αντετοκούμπο Χαρίζουν Διαμέρισμα 100,000€ Πλήρως Επιπλωμένο με Θέα την Ακρόπολη - Πάρε Μέρος στην Κλήρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21 Ιανουαρίου 2022

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον influencer, Αλέξανδρο Κοψιάλη για το σπίτι αξίας 100.000 ευρώ που θα έκαναν giveaway σ’ έναν τυχερό στην Αθήνα.

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του «μέσω» και του Αλέξανδρου Κοψιάλη, διοργάνωναν έναν τεράστιο διαγωνισμό για ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ στην Αθήνα, το οποίο θα κέρδιζε ένας τυχερός.

Τα όσα είπε ωστόσο ο Κοψιάλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, «γέννησαν» το hashtag #Cancel_Kopsialis στο Twitter.

Διαχωρίζοντας τη θέση τους από τα όσα προηγήθηκαν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να κάνουν… cancel τον Έλληνα Instagrammer.

Την απόφασή τους γνωστοποίησαν πριν από λίγη ώρα από τον προσωπικό τους λογαριασμό, ανακοινώνοντας ότι πλέον ο διαγωνισμός είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους υπόθεση!

Οι Αντετοκούμπο Χαρίζουν Διαμέρισμα 100,000+€ Πλήρως Επιπλωμένο με Θέα την Ακρόπολη - Πάρε Μέρος στην Κλήρωση

Είναι το μεγαλύτερο giveaway που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί το δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής θα είναι ένα ολόκληρο σπίτι, στον τελευταίο όροφο μάλιστα (ρετιρέ), με θέα Ακρόπολη και πλήρως επιπλωμένο.

Η κίνηση είναι πρωτοβουλία των αδελφών Αντετοκούμπο μαζί με έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες influencers, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα social media και ο τυχερός follower θα κερδίσει ένα διαμέρισμα αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη!

Το giveaway ξεκίνησε την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση απο το Instagram account του Αλέξανδρου, με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού – ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home που ανέλαβε όλες τις διαδικασίες ώστε να γίνει σωστά η αγορά του σπιτιού καθώς επίσης θα αναλάβει και τη διαδικασία της μεταβίβασης του σπιτιού στον/στην τυχερό/ή νικητή/τρια! Εάν ο/η νικητής/τρια είναι ανήλικος το σπίτι μεταβιβάζεται σε ένα ενήλικο άτομο της οικογένειας του – για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follow και ένα “like”.

 

Η κίνηση έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης “Δώσε assist”, που έθεσε σε εφαρμογή η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης The GiANT Heart, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 66 πόντους σε δύο παιχνίδια (35 στο ένα και 31 στο άλλο) και να μαζεύει 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού “UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι”.1 Comment

  1. Επίσης Υπέροχοι!Συνεχίστε όπως επίσης!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *