Αθηναίος Catering

  Athinaios-Catering
  Αθηναίος Catering
  Rate this post!

  Catering Υπηρεσίες – Αθηναίος Catering: Το Αθηναίος catering εδώ και χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του καλού φαγητού και του επαγγελματικού service.
  Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στις καινούριες εγκαταστάσεις του επιτρέπει την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης κάθε κλίμακας, ενώ η τεχνογνωσία και η ποιότητα των υπηρεσιών του αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του event. Η αποκλειστική συνεργασία του με τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου και η μεγάλη γκάμα συνεργαζόμενων κτημάτων προσφέρουν ιδανικές λύσεις για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης, έως και 1.500 ατόμων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες θα φροντίσουν όλες τις λεπτομέρειες για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Οι άρτιες γεύσεις, εμπνευσμένες από τις κουζίνες όλου του κόσμου, και το εκλεπτυσμένο art de la table είναι κάποια από τα στοιχεία που συμβάλλουν καθοριστικά στην άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Το Αθηναίος catering συνοδεύει τις καλύτερες στιγμές σας!

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Intersalas-Private-Catering

  Intersalas Private Catering

  Intersalas Private CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Intersalas Private Catering: Πιστοποιημένη κατά ISO 22000, επί σειρά ετών αναλαμβάνει τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων κύρους με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι συνεργάτες της δημιουργούν μενού αρίστης ποιότητας, άρτια σε εμφάνιση και γεύση. Ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός της ανανεώνεται συχνά, ακολουθώντας […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *