Ήρα Bebe Κορίνθου: Γνωρίστε το νέο Κατάστημα

Ήρα Bebe Κορίνθου: Γνωρίστε το νέο Κατάστημα

Τo ανανεωμένο βρεφικό καταστήματα ΗΡΑ στην Κόρινθο είναι το ιδανικό μέρος για να ονειρευτείτε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον για το μωρό σας. Είμαστε δίπλα σας από τη στιγμή που θα μάθετε τα ευχάριστα νέα για τον ερχομό του  νέου μέλους στην οικογένειά σας, μέχρι το μωρό σας να γίνει 8 χρονών.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε βρεφικά ρούχα και έπιπλα, λύσεις για βρεφικά δωμάτια, παιδικά καρότσια, κούνιες και παιχνίδια για μωρά καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ο μικρός σας άγγελος.

Στο ανανεωμένο μας κατάστημα θα βρείτε επίσης τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας εξυπηρετήσει, θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που εσείς πραγματικά χρειάζεστε! Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον σύμβουλό σας τηλεφωνικά στο (+30) 27410 21750.

Στο ΗΡΑ τέλος, έχετε τη δυνατότητα  να δείτε πως θα είναι το βρεφικό δωμάτιο που θέλετε να φτιάξετε! Σε κάθε γωνιά του καταστήματος έχουμε στήσει για εσάς ολοκληρωμένα δωμάτια που θα κάνουν ευκολότερη την επιλογή σας.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τον νέο ανανεωμένο χώρο μας που βρίσκεται στο κέντρο της Κορίνθου – Πυλαρινού 58 και ελάτε να τα πούμε όλα από κοντά!

Πυλαρινού 58 – Κόρινθος – Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 27410 21750