Άπολις – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Πολυχώρος στην Πετρούπολη

Apolis

H θέα της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας μπορεί να δανείσει τη μαγεία που αναζητάτε για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας επιλέγοντας το Άπολις.

Αγναντεύοντας από ψηλά το αστικό τοπίο, ο ιδιαίτερος αυτός χώρος συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την καλαισθησία, την πολυτέλεια και τη ζεστασιά, στοιχεία που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε σας εκδήλωση. Με εξαιρετική αρχιτεκτονική και προσεγμένη διακόσμηση, το Άπολις θα σας εντυπωσιάσει για πολλούς ακόμα λόγους, όπως με το μηχανισμό που ανοίγει την οροφή του αποκαλύπτοντάς σας τον έναστρο ουρανό.

Εδώ μπορείτε να οργανώσετε κάθε είδους εκδήλωση, ολόκληρο το χρόνο, συνδυάζοντας το μοναδικό σκηνικό με υπέροχες γεύσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα αλλά και εκλεκτές ετικέτες κρασιών που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς. Ο ειδικός εξοπλισμός ήχου και φωτισμού χαρίζει σε κάθε event απεριόριστες δυνατότητες, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες.

Το μοδάτο καφέ, το εστιατόριο και το elegant lounge bar σας εισάγουν στη φιλοσοφία του χώρου και ολοκληρώνουν μοναδικά τις ατέλειωτες δυνατότητες που σας προσφέρονται.

Διεύθυνση: Λόφος Αγ. Δημητρίου – Πετρούπολη, Τ.Κ: 13231
Τηλ.: (+30) 210 50 60 620
Fax: (+30) 210 50 60 690
Website: Apolis

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Αίθουσες“.